Evlendiğimiz zaman, kazanlı ütü almayı çok istemiştim ama yer kaplar diye beni vazgeçirmişlerdi.
Kullandığım ütünün buhar gücü kırışıklık açmaya yetmiyordu üstelik tabanında yanmış yapışmış bir leke oluşmuştu.

img_3380
Eşimin “annemin evinde jilet gibiydi gömleklerim” sitemlerini “e bana yeni bir ütü al!” cümlelerimle yatıştırdım. (Ama çamaşırlarının kar beyazı olmaması konusunda hala bir bahanem yok🙄)
Önce sizlerden, sonra yakın çevremden ütü tavsiyesi istedim. Annemden kalma bir alışkanlık, ütü işlerimi toplu olarak yapıyorum. Annem pazar gününü ütü günü seçmişti ama ben dolapta ütülü bir şey kalmayan günü tercih ediyorum😅 Toplu olarak ütü yapanlar kazanlı kullanıyorlarmış, böylece her gömlekte bir su haznesini doldurmaya gerek kalmadan tek seferde buharı hazır ütünüz oluyor.
Kocamın kredi kartını ele geçirip instagramda sizden tavsiye istedim ve geri dönüşlerin 10da 8i Philips Kazanlı Ütüsünün fotoğrafını gönderdi. Hepsiburada.com daki yorumlar ile de kararım netleşti ve siparişimi verdim.
Ben İstanbul’dayken gelmiş ütüm, küçük çocuklar gibi heyecanla kutusunu açtım:)
1 haftalık yokluğumda beni bekleyen dağ gibi çamaşırı ütülemek için ilk kez istekli ütü masasının başına geçtim.

img_3378
😍 Akıllı Ütü teknolojisi ile her türlü kumaşta süper sonuç hem de ısı ayarı yok yanma derdi yok 😍
Sesi yok denecek kadar az. Yani kazanlı ütüler çok gürültülü çalışır önyargısı bu ütüde yok olmuş. Tv karşısında ütü yaptığımda kocam başka odaya kaçmıyor:) Güçlü dikey buhar basıncı ile dolaba asmadan son bir rötuş yapmam gerekirse askısında kırışıklıkları yok edebiliyorum.

img_3384
Buharı hazır olduktan sonra baştan sona kadar kesintisiz güclü buharı ile ütü yapma sürem yarı yarıya kısaldı, işte bu en güzeli:) Sizin de “tüm ev aletlerim aynı marka olsun” gibi takıntılarınız var mı? Benim yok ama, Philipsle tanıştıktan sonra hepsinin Philips olması için bahaneler yaratıyorum🙈 Diğer yorum bırakanlar gibi ben de  Philips Akıllı Elite ütümü gözüm kapalı tavsiye ederim.img_3382

Mutluluk artar paylaşınca🙏🏻

2 Comments

  1. Merhaba sevenim.seni tesadüfen hamileyken instagram da dolaşırken buldum ve sessiz takip edenlerdenim.yakın zamanlarda ikimizde oğullarımıza kavuşmuşuz
    ..birde ben çalışıyorum işe başladım ve uyku sorununu çözmem gerekiyor artık.senin aldığın sinem hanımdan danışmanlık verdiğin Uykuyu öğrenme sürecini ne zaman paylaşacaksınız.merakla bekliyorum.benim de 18 Nisan doğumlu oğlum(Can Metem) var bizde derin uykuya geçemiyor.tavsiyelerinizi bekliyorum.

Yorum Yaz