Evlendikten sonra evimizde kutlayacağımız ilk doğum günü kocamın oldu:) Kendisininki 12 Mart benimki  29 Mart :):):)

Ailelerimizi ve arkadaşlarımızı ağırlayıp bir pasta ile kutlayacağımızı sanıyordu. Zaten herkesi de kendi davet etti. Bunun sıradan bir pasta kesimi olmasını içime sindiremedim. Daha özel olmalıydı.
İnternette neler yapabilirim diye biraz araştırdım ama pek fazla seçenek yok. Doğum günü yazınca karşıma hep çocuklar için tasarlanmış pastalar, birinci yaş günleri, balonlar falan çıktı.
Salonda aperatiflerden oluşan bir sofra hazırlamaya karar verdim. Ama bundan kimseye de söz etmek istemiyordum, malum çalışıyorum ve yaş günü hafta içi bir güne geliyordu.

 

Bir liste yaptım. Her gün aklıma gelenleri not ettim  ve sonunda menümü belirledim.
– Patates topları
– Katıklı Ekmek
– Sosisli börek
– Rus Salatası
– İçi peynirli biber
– Marsmellow çubukları
– Rulukat ve çubuk kraker
– Çerez ve meyve
Tariflerini bir yemek blogger ı olmadığım için yazmıyorum, zaten çoğunu nette bulabilirsiniz. Ama takıldığınız bir yer olursa sormaktan çekinmeyin:)
Annem peynirli börek kayınvalidem Ankara sarması ve ıspanaklı köfteler, canım arkadaşım Gizem’de vişne likörlü truffları ile sürpriz yapınca ortaya hayalimden de güzel bir masa çıktı.

 

Yaş pasta olayına gelince, Gizem yeni bir atölye açtı ve bir instagram hesabı var: gizemli_atolye
Bu hesapta harika cupcakeler görünce telefona sarıldım, heyecanla Naim’in doğum gününde ne yapabiliriz diye sordum. Yaş pastadan ziyade cupcakeler orjinal olur dedi hemen kabul ettim. Birlikte birşeyler tasarladık ve hem mükemmel görünümlü, hem leziz hem sevdiğimiz objelerden oluşan hem de eğlenceli mesajlar veren bir pasta çıktı ortaya:) Ben de kocam da misafirlerimiz de bayıldık:)

 

 

Masa çok güzel oldu. Ama süssüz gibiydi hala. Ben de gittim 3 tane kağıttan çiçek ya da ponpon da deniyor ya da kağıt balon yaptım ve avizeden masaya sarkıttım. Çok hoş bir hava verdi.

 

 

Sırada ki doğum günü benim ve pazar gününe geliyor. Belki de bu seneki doğum günümü kendim hazırlarım ha, eğlenceli olur:)

 

Canımın içi tostosumun bu sabahki günaydın şarkısı, ” Şu dünyadaki en mutlu kişi mutluluk verendir, şu dünyadaki sevilen kişi sevmeyi bilendir” dün gecenin en güzel özeti oldu:)

 

 

MUTLULUK ARTAR PAYLAŞINCA!

Yorum Yaz