Hergün olduğu gibi kahvaltı ile merhaba dedik güne:) English breakfast yazıyordu menüde, bizde bunu tercih ettik:)
Uzun bir gün bizi bekliyordu. Bu gece son gecemizdi, yarın gece Türkiye’ye dönüyorduk.
Gezmeli, alışveriş yapmalı, koşturmalı, hediyeler almalı bir gün oldu.

 

Alışveriş merkezinde dolaştık. Ellerimiz dolunca otele gidip eşyaları bırakmak zorunda kalıyorduk. Ekstra aldığımız şeyler için büyükçe bir bavul almak zorunda kaldık:)
Bu meyveleri daha önce ne görmüştüm, ne de isimlerini bilmiyordum. Hepsini denemek istedim, denedikçe ağzım sulandı. Çok farklı tatlar ama güzeldi. Herkese götürmek istiyorum deyince Naim şok oldu. Kadın iki gün dayanır deyince her birinden biraz biraz aldık. Kısmeti olan yedi biz gelince:)

 

Son günümüz olduğundan Thai yemekleri yedik. Naim de sevmeye başlamıştı ama artık sondu bunlar. Deniz kenarında son Thai yemeklerimizin tadını çıkardık.
İşte bu en çok yaptırmak istediğim şeydi. Balık masajı:) Minik balıklar ayaklarınızdaki ölü deri ile besleniyor. Önce gıdıklansanızda alışınca çok rahatlatıcı. 15 dk boyunca minik minik balıklar ayaklarımda gezindi. Sudan çıkan ayaklarım bembeyaz olmuştu.

 

Herkesin denemesini isterdim:)
Avm de bir kasiyerde gördüm, tırnakları rengarenkti. Nerede yaptırdığını sordum ama tarif ettiği yeri bulamadık. Meğer sokakta kurdukları masada 3 genç kız yapıyormuş akşamları. Onları bulunca dünyalar benim oldu. Katalogdan bu modeli seçtim. Aslında kırmızıydı ama ben turuncu istiyorum dedim:) Sonuç harika oldu. Bu güzel tırnaklarla doğruca Walking Street’e gittik.

 

Bir Rus bara geçtik uzunca gezdikten sonra. Sahnede bir grup rusça şarkılar söylüyordu. Hep Ruslar vardı içerde. Herkes sahnede oynuyordu. Slow bir müzik başladığında kocam beni dansa kaldırdı. Bu benim için unutulmaz bir andı:) Çok güzel bir mekandı. Aileler, gençler çok samimi bir ortamdı.

 

Dönüşte bir dönerci daha:) Hem de Hataylı olduğunu öğrendik. Aç olmamasına rağmen yine yedi döneri bulan canım kocam:)

 

Bunlarda hep anlatılır ya hani Uzakdoğuda böcek yiyorlar diye. Doğru! Sokakta satılan bu böcekleri insanlar ayıla bayıla yiyordu. Ama biz sadece fotoğraf çekmekle yetindik:)
Bu da otelden çektiğimiz fotoğraf. Dönmeden masaj yaptırdık. İlk kez Thai masaj denedim. Vücudumda tıkırdamayan eklem kalmadı. Tüm kemiklerim yerleşti adeta:)
Son bir günümüz kaldı, artık balayı bitiyordu…
Sevgiler

 

Yorum Yaz