Beni bilen bilir, evimden çok vakit geçirdiğim yer çay bahçesidir. Öyle ki ağaçlar arasındaki bu renkli mekan benim en yoğun zamanlarımda kafamı dinlediğim, sınav dönemlerimde nefes almaya çıktığımda kendimi bulduğum iyi kötü her psikolojimi düzelten bir yerdir. Beni bağlayan görünmez bir bağ var. Sahiplerinin yakın arkadaşımız olması mı burada yapılan muhabbetlerin hep hoş olması mı nedir bilinmez:) Çok seviyorum 2. Evim bahçeyi..
Evlenme teklifimi de burada aldım. Sıradan bir gün gibiydi herşey. Yazın gelişini kutluyoruz yeni bir köşe yarattık bahanesiyle hazırlanan harika bir masa, romantik mumlar yüzünde gülümsemeler eksik olmayan arkadaşlar veee koskocaman bir nargile:)
Ateşler, volkanlar alkışlar içinde hayatımda hiç bu kadar heyecanlanmamıştım. Çok sulu gözümdür. Ama ilk kez o an mutluluk gözyaşları akıyordu yüzümden. Öyle heyecanlıydım ki muzip arkadaşlarım cevabı duyamadık diye bastırmasa evet demeyi bile unutmuştum:):) 25.05.2013 cumartesi günü aldığım bu tekliften sonra her şey çarçabuk gelişti. Kendimi nişan yüzükleri ve elbisesi ararken buldum bir anda..
31.05.2013 Gezi parkı olayları Taksim’de patlamışken biz ailelerimizi tanıştıracak olmanın heyecanıyla hazırlanmış misafirlerimizi bekliyorduk.
 Herşeyin çarçabuk geliştiğini söylemiştim. 08 Haziranda beni Allah’ın emri peygamberimizin kavliyle istemiş bulundular. Antakya’da adettir gümüş gondol dolusu çikolata.. Ama tupturuncu güllerim gerçekten sürpriz oldu. İstemede saçım yeşilçam filmlerinden esinlendiğim bir modeldi:)
 Ve nişan günümüz. Turuncu bir elbise aradım ama hikayedeki tarihlerden de anlaşılacağı gibi her şey bir hafta içinde olmuştu. Öyle ki yüzükler için çarşıya gittiğimizde bi kaç senedir birlikteyiz tek günde mi hazırlanacaktık nişana diye iki gözüm iki çeşme kuyumcuda ağlamışlığım vardır:):):) Bu mercan rengi güpürlü elbise ilk denediğimi ve cuk diye de oldu..
 Evde çekirdek ailelerimizle oldu nişanımız. Böylece yapmacıklıktan uzak ve samimiydi her şey. Sofra da olmayan bir lezzet yoktu. Kusursuz bir geceydi. Sevemez Kimse Seni şarkısıyla salona girdik ve herkesin yüzünde güller açıyordu.
Biz 5 kız kardeş Naim’in de erkek kardeşi yok iki görümcem, ve senelerdir annemle babamın 6. kızımız diye sevdiği biricik arkadaşlar:)
Bütün kızlar toplandık fotoğrafımızı da patlattık. Tepsinin ortasından yiyen bekar kızın kısmeti açılırmış. Bu Fotoğraftaki 3 kişiden ikisi 2 hafta arayla geçtiğimiz günlerde nişanlandı. Tamamlanınca iyi malzeme çıkacak bana:)
Babam ve Annem benim herşeyim. Babam tüm arkadaşlarımın Süper Baba diye seslendiği biridir. Her kızın ilk aşkıdır babası. Bu fotoğraf çok anlamlı benim için.
İşte benim yepyeni koskocaman ailem. Artık 2 annem 2 babam  var. 4 kız kardeşimden sonra 2 de ablam oldu:) Şükürler olsun ki yolunda her şey.. Sevginin olduğu yerde  saygı, saygının olduğu yerde de huzur olur..
Mutluluk artar paylaşınca:)

Yorum Yaz