Herkese selam 😉

Anne olduktan sonra uzun sıcak duş yapmak bile bir lüks hepiniz çok iyi biliyorsunuz ki:) Ancak öz bakımlarımız kadar cilt bakımlarımızın da bize kendimizi ne kadar iyi hissettirdiği aşikar. Mutlu çocuklar için mutlu anne olmak gerek felsefesini benimsediğimi her fırsatta belirtiyorum. Ben huzurlu ve sağlıklı oldukça çocuklarıma da aynı enerjiyi verebildiğimi düşünüyorum.

Kendi adıma bana iyi gelen şeylere ekstra vakit ayırmak istesem de bu her zaman mümkün olmuyor. Sağlıklı ve canlı bir cildin sırrı da ise düzenli ve doğru cilt bakımı. Ama bunun için ne kadar vakit ayırabiliyoruz?

İşte tam bu noktada benim işimi çok kolaylaştıran ve kısa sürede evde alabileceğim en iyi sonuçları almama yardımcı olan FOREO LUNA 3ten bahsetmek istiyorum size.

Derinlemesine yüz temizleme işlemi sadece 1 dakika sürüyor. Ardından da cihazın arka tarafıyla hem serum ve kremlerinizi yedirmek hem de rahatlamak için uygulayabileceğiniz 2-4 dklık sıkılaştırıcı masaj rutinleri bulunuyor.

FOREO LUNA 3 telefon ya da tabletinize indirebileceğiniz FOREO FOR YOUmobil uygulaması ile çalışıyor. Uygulama üzerinden 16 titreşim seviyesinden size uygun olanı ayarlayabiliyorsunuz. Aynı zamanda sıkılaştırıcı masaj rutinlerini de mobil uygulama üzerinden seçiyorsunuz. Ekrandaki model size masajları nasıl uygulayacağınızı gösteriyor.

Kullanımı oldukça pratik.

Normalde kullandığınız yüz temizleme jeli veya köpüğünüzü cihazın üzerinde uygulayıp yüzünüzü ıslattıktan sonra LUNA 3’ü çalıştırıyorsunuz. 1 dakikada elle temizlemekten çok çok daha derinlemesine bir cilt temizliği yapmış oluyorsunuz. Ölü derileri, kiri, yağı çok güzel arındırıyor. Ayrıca cihaz anti-bakteriyel silikondan üretişmiş, yani kıl fırçalı yüz temizleyiciler gibi bakteri tutma riski yok.

Ardından serum/nemlendirici veya göz kreminizi uygulayarak, cildinizin ihtiyacına veya arzunuza göre FOREO for You uygulaması üzerinden yüzün farklı bölgeleri için tasarlanmış 4 masaj modundan birini seçerek sıkılaştırıcı masaj rutininizle devam ediyorsunuz. Benim en sevdiğim göz çevresi için olanı çünkü tüm gün ekrana baktığımda gözlerim yoruluyor ve göz çevrem canlanmaya ihtiyaç duyuyor. Uzun süreçte ince çizgiler, şişkinlik ve sarkmalarda da gözle görülür farklar oluşuyor.

FOREO LUNA 3’ün masaj rutinleri ve özellikleri şöyle:      

– Göz çevresi masaj (Eyes on Prize) – 2 dakika sürüyor. Göz çevresinde yenilenmiş bir görünüm için ince çizgilerin görünümünü, kaz ayaklarını ve şişkinliği azaltmayı vaadediyor.

– Boyun masajı (Nothing but Neck) – Bu masaj da 2 dakika sürüyor. Boyun bölgesindeki sarkmaları hedefliyor, bu bölgede sıkılaşma ve toparlanma vaadediyor.

– Kontür masajı (Contour Crazy) – Bu en uzun süren masaj, 4 dakika sürüyor çünkü yanak ve çene  bölgesini hedefliyor. Bu bölgelerdeki kasları rahatlatıp, sıkılaşma sağlıyor.

Ağız ve çene masajı – (Magic Mouth) – Bu da 2 dakika. Ağız çevresindeki mimik çizgilerini yumuşatmanıza yardımcı oluyor.

FOREO LUNA 3 de diğer LUNA cihazları gibi tamamen su geçirmez. Şarj ömrü de çok uzun süre gidiyor: tam bir şarj ile 650 kullanım yazıyor ürün açıklamasında!! Ki bu da en az 6 Ayda bir şarj edebileceğiniz anlamına geliyor

İyi bir haber de vermek istiyorum ki FOREO ürünleri şimdi SEPHORA mağazalarında ve Sephora websitesinde satışta! Böylece bizzat dokunarak, görerek ürün incelemesini artık mağazalardan yapmanız mümkün.

Almayı düşünen ama yakından görmek isteyenler mağazalara koşsun 🙂 Online olarak almak isterseniz de linki buraya bırakıyorum.

Yorum Yaz