Ne zamandır bloguma vakit ayıramıyorum, ama bir yazı yazarsam gerisi gelir diye klavyenin başına geçtim. Konumuz gebelikte cilt bakımı ve kullandığım ürünler.

Hamilelikte hormonlarımız bambaşka çalışıyor malum, aldığımız kilolar ile duygularımız da başkalaşıyor. Şahsen ben hamileliğimde kendimi iyi hissetmek için ekstra cilt bakımımı günlük rutinimde ilk sıraya koydum.

Hamilelik dönemi cildimizin hassaslaştığı bir dönem. İçerik olarak her ürünü kullanmak da doğru değil. Ama şimdi size anlatacağım ürün ile sadece iki dakikada ihtiyacım olan bakımı yapıyorum ve kısa sürede çok güzel sonuçlar aldım.

Size biraz FOREO LUNA 2 den bahsetmek istiyorum. Bu kendi küçük etkisi büyük cihaz şarj ile çalışıyor. Ekim ayında aldım, aldığım gün şarj ettim. Şu an Ocak ayındayız, günde iki kere kullanıyor olmama rağmen bir kere daha şarj etmeme gerek kalmadı. Kullanıcı yorumları bir şarj ediş ile en az 6 ay dayandığını söylüyor:) Yani 2 ay daha rahat gider.

LUNA 2 çift yönlü kullanılabilen bir cihaz. Tamamı silikondan yapılmış ve asla su geçirmiyor.

Ön tarafı antibakteriyel silikon başlık kısmı ile cildinizi nazikçe derinlemesine temizliyor. Ben önce yüzümü ıslatıyorum, sonra LUNA 2 ‘yi ıslatıp üzerine kullandığım temizleyici jeli sıkıyorum. LUNA 2’yi çalıştırıp, istediğim titreşim sıklığını da seçip uygulamaya başlıyorum. T-Sonic titreşimler cildimi %99.5 oranında kir ve yağdan arındırıyormuş, bu da daha ilk kullanımda ciddi anlamda farkediliyor. İlk uygulamadan sonra cildinizde ton eşitlenmesini ve pürüzsüzlüğünü hissetmeniz inanılmaz… Yaşattığı his öyle güzel ki sabah-akşam cilt bakım rutinime üşenmeden devam ettim hamileliğim süresince, bu sayede hamilelik hormonları nedeniyle cildimde yaşanabilecek problemleri hiç yaşamadım, ekstra pürüzsüz bir cildim oldu hatta:)

Arka kısmı da anti-aging başlığı. Günlük kullandığım nemlendiricimi temizlik sonrası yüzüme uygulayıp, arka kısmı ile şahane bir yüz masajı deneyimi yaşıyorum. 1 dakikada yuvarlak hareketler ile cihazı yüzümde gezdirirken LUNA 2 cildimi yatıştırıyor, kan dolaşımını hızlandırıyor, ince çizgilerin görünümünü azaltıyor, kullandığım nemlendiricinin emilimini artırdığından etkisini de ekstra artırmış oluyor.

LUNA 2 ile tanıştığım için kendi adıma şanslı hissediyorum. Belki bütçesel anlamda ilk bakışta pahalı gibi gelebilir ancak firmanın 10 yıl kalite garantisi verdiğini göz önünde bulundurduğumuzda bu ömürlük bir yatırım. Üstelik düzenli olarak cilt bakımı yaptıran biri olarak daha az kozmetik ürünle, daha az zaman harcayarak güzel bir sonuç aldığımdan dışarıda 5 kere yaptırdığım cilt bakımına denk geliyor gibi 🙂

Yorum Yaz