Sadece 15 gün kaldı biliyorum, belki de kimseye bir şey almayı düşünmüyorsunuz, para tuzağı olarak görüyorsunuz ama belki kendinize alırsınız. Ben hediye verirken öyle mutlu oluyorum ki bazen kendime hediye alıp çifte mutluluk yaşıyorum:)
Öncelikle belirtmeliyim ki bu yazıda bahsi geçen arkadaşların bu yazıdan haberi bile yok, belki de hiç olmayacak:) Yani karşılıksız yaptığım, tamamen size fikir olmasını istediğim için sevdiğim beğendiğim tasarımları sizlerle paylaşıyorum.
İlk önerim çok sevdiğiniz birine milli piyango bileti hediye etmeniz. Bu nasıl anlamlı bir düşünün.. Ona kendi şansınıza aldığınız bir bilet hediye ediyorsunuz:) Hatta seri şekilde bilet alıp iki amortiyi garanti edebilirsiniz:):):)
Ben içinde emek olan her şeyi çok seviyorum, bu sebepten vakit buldukça hediyelerimi ben yapıyorum biliyorsunuz. Buradan kocama yaptığım çerçeveyi görebilirsiniz. Sizde sosyopix’in sayfasından bir çok foto boyutuyla kendi hediyenizi hazırlayabilirsiniz.
Şimdi mevsimi değil ama ayakkabı boyama ile ilgili paylaşımlarımı da bir fikir olarak hatırlatmak isterim:)
Şimdi instagramdan tanıdığım arkadaşlarımın sayfalarından hediye seçeneklerini sizinle paylaşmak istiyorum. Yeni yıl dedim başlığa ama sonrası sevgililer günü, doğum günü, yıl dönümü, anneler-babalar günü falan filan;)
Kendisi bir yetenek abidesi olup, ona söylenen karakteristik özellikleri o kişinin ismi şeklinde yastığa çiziyor, boyuyor ve ortaya şahane, rengarenk unutulmaz bir hediye çıkıyor;)
Beni çeken ismi olmuştu:) Yaratıcı sahibesi Evrim benim candan arkadaşlarımdan biri şimdi. Evet arkadaşlarıma torpil geçiyorum ama bana güvenin, ömür boyu saklanacak hediyelerden söz ediyorum. Mevsimlik ya da anlık değil. Yakın bir kız arkadaşınıza, hamile bir yakınınıza, kızınıza, yeğeninize ya da kendinize mutlaka bir bimbambom aksesuarı almalısınız bence. Sihir gibi bir şey, çok iyi hissettiriyor:)
Ya dünya tatlısı bir gurbetçi anne, hayatını paylaştığı ve bize “yabancı damat” diye bahsettiği kocası, bu koca aşkın meyvesi kızı Tuana nam-ı diğer Rapunzel:) Öyle güzel saç bantları, nevresimler, etekler dikiyor ki.. Yeni yıla yetişmezse bile sayfasını takip etmekten son derece keyif alacağınıza eminim:)
Lezzeti tartışılmaz, şekilleri oyuncak gibi olan kurabiyelerinden sipariş edebilirsiniz. Eğer Antakya’da yaşıyorsanız nefis cupcakeleri ya da yaratıcı bir yaş pasta siparişi ile sofranızı renklendirmiş olursunuz. Sayfasındaki yaş pastaları görünce bana hak vereceksiniz çünkü maket gibi görünüyor:) Kendi doğum günümde yaptığı canımın içi tostosumun olduğu pasta ile eşimin yaş günü için yaptığı cupcakeler gerçekten lezizdi:)
Sevdiklerinize anime karakterlerini hediye etmek isterseniz direk tıklayın:)Bu çizimi doğum günümde yapmıştı. Benim web sitemin girişinde sizi karşılayan vosvoslu seroş çizimi de ona ait. Kendisi harika biri, ben yakın bir arkadaşımın yaş gününde ailesi ile çizimlerini yapmasını rica etmiştim ve sonuç harika olmuştu:)
Anne Baba Çocuk ayakkabılarını bir örnek tasarlayan ve çok uygun fiyatlarla satışa sunan harika biri o. Portakalım doğsa da turuncu bot siparişi verelim diye sabırsızlanıyorum. Ayakkabı aşıklarının bakmasını öneririm:)
Öyle cici karikatürleri var ki kendiniz bile sahip olmak istiyorsunuz. Kupa bardaklar çok sevimli birer hediye seçeneği bence. Telefon kılıfı, çanta ve t-shirtlere de baskı yapıyor. Kesinlikle bir göz atın derim.
Kanaviçe ancak bu kadar güzel olabilirdi diye düşünüyorum. Özellikle vosvos kolyeye bayıldım. Yeni yılda kocam bana hediye eder diye bekliyorum:) Etmezse ben 2 ocak günü kendime sipariş vereceğim:):) Kolyeler, yüzükler, küpeler.. Sayfasında kendinizi kaybedebilirsiniz:)
Harika şeyler yapıyor. Bayıldım…Ben tostoslu bir küpe siparişi vermek için kendisiyle yazıştım bile. Broşlar, yaka iğneleri harika. Şeker gibi tasarımlar cidden de.. Takı manyağı birine harika bir hediye seçeneği bence:)
img_3715
9- @ezelins ajanda
Aslında planlayıcı desek daha doğru olur hem de en eğlenceli haliyle:) “yaa ne yapacaktım ben?” Sorusunu kendinize çok sık soruyorsanız siz de bir adet edinmelisiniz. Tabi hediye ettiğiniz kişinin de mutluluktan uçacağı garanti..
10. @lolishop kahve fincanları
Kendine özgü bir fincanda türk kahvesi yudumlamayı kim istemez ki:)
Anlayacağınız en anlamlı özel hediyeler emek ve sevgiyle üretilmiş, üzerine düşünülmüş hediyeler bence.. Elbette hazır alınan hediyelere de kimsenin hayır diyeceğini sanmıyorum:) Ama farklı bir şeyler arayan olur diye burada da bulunsun istedim.
Minik bir kartla bile sevdiklerinizi mutlu etmeniz mümkün. Hatırlandıklarını görmek bile onları kocaman mutlu eder bence..
Başka önerileriniz varsa benimle ve diğer okuyucularımla paylaşmanız bizi çok mutlu edecektir.
Ne de olsa MUTLULUK ARTAR PAYLAŞINCA!
Sevgiyle kalın

3 Comments

  1. Her öneri harika. Ben de size instagramdan keşfettiğim Gamze Tavukçuoğlu'nu tavsiye ederim. O da müthiş çizimler yapıyor. Takvimler, yapılacak işler defteri, defterler, bardaklar, yastıklar falan.. (Takvimi kendiniz boyuyorsunuz) D&R'da satılıyor ürünleri. Şönart diye. Pek bir reklam gibi oldu ama kendisiyle instagramdan dışından tanışmışlığım yok 🙂

  2. Size bayılıyorum samimiyetinize dogallıgınıza aile sevginize neşenize çooook tatlısınız maşallahhh hepp yüzünüzzz gülsün tostoss sevginizede hayranımm bir tostos sever olarak inşallahh bende sizin gibi hayallerimi gerçekleştiririm neşenin eksik olmasın portakalınız size çok hayırlı bir evlat olsun sizi üzmesinn sevgilerle minikk bir kız 🙂 🙂 🙂 :* instgram hesabı iyiki var güzel insanlar tanımaya koca bir fırsat <3

Yorum Yaz